☀️ VAKANTIE KORTING | -40% OP ALLES! ☀️

:
:
:

Veelgestelde vragen

We hebben de meest gestelde vragen beantwoord om je te helpen bij het kiezen van de perfecte aankondiging voor de geboorte van de baby. Of je nu nieuwsgierig bent naar het gebruik, de aanpassingsmogelijkheden, of de duurzaamheid van de stickers, we hebben geprobeerd om alle antwoorden zo duidelijk mogelijk te geven.

De standaard levertijd is 1-2 werkdagen. Zodra we je bestelling en betaling hebben ontvangen starten we met de voorbereidingen en de productie van jou unieke ontwerp. We streven er altijd naar om je ontwerp binnen 1 werkdag klaar te hebben voor verzending zodat deze zo snel mogelijk wordt afgeleverd. Je bestelling wordt verzonden via PostNL.
Let op: PostNL bezorgd niet op zondag en feestdagen. Zie aangepaste bezorgtijden feestdagen PostNL.

Voor zendingen naar België varieert de standaard levertijd van 2 tot 4 werkdagen.

De bestelling wordt netjes in een stevige verpakking verstuurd en is online ook te volgen via een Track & trace link die per email wordt verzonden. 

We houden niet van verzendkosten, dus deze zijn GRATIS!

Deze worden in een stevige envelop via PostNL verzonden. De bestelling wordt tegelijk met de reguliere post door de brievenbus bezorgd. Je hoeft hier niet voor thuis te blijven.

We bieden een verscheidenheid aan naamstickers, waaronder waterbestendige stickers (vaatwasserbestendig) voor drinkflessen en gepersonaliseerde stickers voor school- en speelgoed.

Je kunt de stickers personaliseren door de naam van je kind, kleuren, lettertypen en, bij sommige ontwerpen, een persoonlijk icoon of thema te kiezen.

Ja, onze stickers zijn gemaakt van niet-toxische materialen en zijn veilig voor gebruik door kinderen.

Onze stickers zijn ontworpen voor langdurig gebruik en zijn slijtvast en waterbestendig.

Ja, de stickers zijn waterbestendig en zijn tevens geschikt voor de vaatwasser of magnetron.

Ja, onze stickers zijn ontworpen om gemakkelijk en zonder resten te verwijderen.

De hoeveelheid stickers per pakket varieert, raadpleeg de productbeschrijving op de productpagina voor specifieke details.

Ja, we bieden verschillende pakketten aan met een mix van sticker types.

Ja, onze stickers zijn weerbestendig en geschikt voor buitengebruik.

Neem zo snel mogelijk contact met ons op per mail om eventuele wijzigingen door te geven.

Zorg dat het oppervlak schoon, droog en vetvrij is voordat u de sticker aanbrengt voor een optimale hechting.

LET OP: Als het te beplakken item in een slecht onderhouden vaatwasser is geweest, dan kan er soms een vettig filmlaagje achter blijven. De sticker zal hier moeilijk op hechten. Zorg dat het oppervlak vetvrij is.

Ja, je kunt het voorbeeld direct zien. Alle personalisaties zijn meteen zichtbaar in het voorbeeld.

Ja, bij het bestellen van een vel stickers bieden we een aantrekkelijke korting. De korting staat vermeld bij elke sticker. Bestel je meer stickers dan daalt de prijs per stickervel.

veel gestelde vragen